USA i sommar?

Det är ju så att mina föräldar har pratat länge nu om att vi ska åka till USA igen nu i sommar, fast nu till västra USA, alltså Kalifornien och det. Jag kan inte bestämma mig om jag är taggad eftersom jag är rädd att jag har för höga förhoppningar.
T.ex. när vi åkte till Florida förra sommaren blev jag ganska besviken på miami eftersom man hade förväntat sig såååå mycket mer efter allt man har sett på filmer och på bilder. Allt ser så perfekt ut men sen när man har varit där ett tag märker man att det inte var något speciellt märkvärdigt.
 
Vill såklart åka dit, framför allt till LA & Hollywood men jag vill liksom inte förvänta mig för mycket.
 
Har detta hänt er med? Att man har byggt upp en drömbild om någon och sedan uppfyller verkligheten inte den bild man hade i huvudet? Kommentera gärna om ni själva har varit i Kalifornien och vad ni tyckte! 
 
alla bilder är från weheartit.

Det händer alla.

jag var där i somras, LA hade jag förväntat mig mer av faktiskt men precis som du säger om Miami, det är inte som i filmer såklart. Hollywood var amaaazing, men såklart har man en större bild av det. Men det är läääätt värt att åka dit, för det är ju så galet underbart där även om man har hur stora förhoppningar som helst
Kom ihåg mig?