Svar på några kommentarer

Hej, Josefin! Älskar verkligen din blogg! Har du några tips till en som ska börja nian nu? Är VÄLDIGT nervös då jag har det väldigt svårt för matte och det SKA man ha godkänt i..:/ hur var det för dig?
Sv: Förlåt för sent svar, men alltså ärligt talat har du inget du egentligen behöver oroa dig för. Hade själv svårt med matte i 9an men det absolut viktigaste är att du alltid ber om hjälp om du inte förstår. Gör INTE det problemet jag gjorde- att du struntar i att be om hjälp så du inte fattar just det kapitlet för matte blir alltid svårare och svårare och då gäller det att man har hängt med från början. Det kommer ordna sig! 9:an var förresten min favoritårskurs, den är såå rolig. 
 
vart redigerar du dina bilder och hur?
Sv: Om jag sitter vid datorn använder jag Gimp. Ett redigeringprogram som fungerar typ som Photoshop fast mindre komplicerat! Brukar fixa till ljuset, färgerna och skärpan oftast men det beror ju såklart på bilden :-)
 
Hej! Först vill jag bara säga att du har en grymt bra blogg! Undrar bara om du har några tips på hur man kan sprida sin blogg för att fler ska se den? 
Och en annan intressant fråga är bara hur många unika läsare du har ungefär varje dag? Jättetacksam för svar på båda! :D
Sv: Tack! Sprid på sociala medier, instagram, twitter, facebook etc, och det finns även forum på t.ex. Facebook där man kan få länka sin blogg. Och ett annat tips är att kommentera andras bloggar! Men inte enkla och tråkiga frågor som "Hej, allt bra?" BIG NO NO.
 
Börja blogga mera snälla! gör mer inlägg om kläder och skönhet, skulle vara kul att läsa :)
Sv: Skaa blogga mer, har inte haft tid bara!
 
 



Kom ihåg mig?