Monte Carlo

 
När vi var nere i Frankrike åkte vi till Monte Carlo som ligger i Monaco över en dag. Tog ca 20min med tåget, och det var jättevärt då det inte var alltför dyrt och överlag så har Frankrike sjukt bra och fräsch kollektivtrafik. Förväntade mig något skruttigt och sunkigt men hade verkligen fel!
Hursomhelst, Monte Carlo är en vääldigt lyxig stad där ca. enbart svinrika personer bor, t.ex. väldigt många kändisar. Kolla liksom bara bilderna med alla lyxyachts! Helt galet verkligen.
 
Första vi gjorde när vi hade kommit dit var att gå och kika på alla båtar och sedan gå upp på höjden till ett typ "museum" (?), det var iallafall en jättefin utsiktsplats över havet och på andra sidan såg man alla fina båtar. Fanns även massa mysiga smågator däruppe med restauranger, och även en fin kyrka! 
Efter det gick vi tillbaks, runt hela hamnen till andra sidan viken till de absolut lyxigaste områdena. Casino Monte Carlo och Hotel de Paris, samt Cafe de Paris är exempel på vad jag menar ;)
Vi tog en fika på Cafe de Paris, kändes nästan obekvämt först eftersom det är så flott haha! Sen tog vi bara en promenad i stan igen, kikade runt lite och tog sedan tåget hem igen! Jättenajs dag, så varmt där också.
 
Om ni inte redan fattat det så äälskade jag Monte Carlo, älskar alla städer i den stilen. Så åker gärna dit igen i framtiden. Rekommenderar även er om att åka dit, man behöver ju inte övernatta där, då det är väldigt dyrt osv, men över dagen är perfekt, fanns ändå inte jättemycket att göra om jag ska vara ärlig.

Åhh du är så fin och din blogg är så underbar!:D
Kom ihåg mig?