Hur får man upp motivationen?

Några bilder jag knäppte i somras

Är så himla fotosugen men har typ noll motivation? Tror det främst beror på att jag inte vet vad jag kan fota. Är jättedålig på att fota höstbilder, eller skulle nog kunna bli bra om jag verkligen försökte men behöver liksom inspiration, fattar ni? Och dessutom så är det inte jättekul att sticka ut och fota när det för det mesta är regnigt och äckligt ute.. Men förmodligen ska jag och någon kompis dra ut på Järva fältet nån dag och fota fina höstbilder. Blir roligare när man är 2!
 
Idag då- har egentligen inte gjort något annat än att ha varit i stallet och ridit ett jättebra pass på Marcus. Första gången på honom, men det kändes jättebra för det mesta och han blev riktigt fin!
Nu ska jag måla naglarna rosa och planera outfit tills imorgon. Har utvecklingssamtal kl. 10 och sen bara en lektion! Skönt :-) Vi hörs när vi hörs!
 
 

Porträtt är de absolut roligaste att fota nu i höst, antingen på människor eller djur :D

Svar: Ja ska försöka mig på det också, inte riktigt min grej med porträtt men kul med omväxling! :D
Josefin Hagen

så somriga bilder! :)
Vill tillbaka!!

Svar: Verkligen! Jag med, bara lite mindre än ett år kvar haha, (försöker peppa mig själv) :p
Josefin Hagen

fina bilder! :)

Svar: Tack! :)
Josefin Hagen

Att det regnar är bara bra! Då sitter höstlöven kvar några dagar extra! Gå ut ensam en dag runt 10-12, om du har tur visar sig solen. Då kan du exprimentera med bokeh. Ta kort på ett fint löv i olika vinklar, tada! Till slut får du en bild. Ett annat bra tips är som du skrev att ta med en kompis till en fin plats och plåta massa!

Superfin blogg och superfina bilder!

Svar: Tack för tipsen, ska ta tag i det och gå ut någon dag :D Tacktack!
Josefin Hagen

Jag fotar gärna. Men har inte framme kameran så ofta, När något jag vill fota kommer fram, så har jag inte alltid kameran med mig. Vad är mer frustrerande än det? :P

/Cecilia
www.ceciliajohansson.nu

Svar: Haha jo det är så typiskt, hatar det!
Josefin Hagen

Vad fin blogg du har!

Svar: Tack vad glad jag blir! :)
Josefin Hagen
Kom ihåg mig?