Inne och ute lista

 
"Missoni byxor"
Alltså I can't stand these pants, om jag får säga det själv. Tycker de är så gräsligt fula och förstår inte riktigt varför dessa påskäggsbyxor är så sjukt populära? (förutom att man tydligen "ska få bra rumpa")
No hate till er som har dessa, ha på er precis vad ni vill! Detta är bara mina åsikter och står för dem ;)
 
Appen "Secret"
Är det inte snart nog med sociala medier där mobbare hej-vilt kan hänga ut och kränka folk? Ask.fm, som också tillåter folk att vara helt anonyma har medfört att många mår jättedåligt varje dag, har även hört att vissa TILLOCHMED har tagit livet av sig pga allt näthat. Man kan såklart få hatkommentarer på alla möjliga sidor men just Secret och Ask.fm är ju helt anonymt! Usch, alla dessa anonyma sidor har verkligen gjort sitt.
 
Peplum toppar
Ni som inte vet vad det är- det är tröjor som sitter tajt upptill och nedre "halvan" av tröjan är som en stor volang utåt, hela vägen runt kroppen. Fattar ni?
Hursomhelst tycker jag att dessa tröjor gjort sitt. Tycker de kan vara fina ibland men någonting säger mig somsagt att dessa toppar är ute nu.
 
 
Kostymbyxor
Kostymbyxor är verkligen något jag tycker är såå snyggt och något som fler borde "våga" ha på sig. VET att många tycker de är snygga men inte riktigt vågar eller för att de tror att de inte passar i det. 
Har själv ett par som jag ska börja använda mer nu, dock är de liite korta så kanske köper ett par nya. Tycker dem är så himla snygga att matcha med en skjorta eller bara något enkelt basplagg upptill + smycken såklart!
 
Rosa Bandet
Rosa Bandet är ju en kampanj som stöder Cancerfonden. Var det rätt ordval? Pengarna de får går direkt till cancerforskning och alla summor GÖR skillnad. Ni har säkert sett att man kan köpa sånadär rosa band och det är DET jag ville komma till! För tycker det är alltför få i t.ex. yngre åldrar som köper Rosa Band. Varför?! Tycker faktiskt dem är jättefina att ha på jackan och återigen- pengarna går till något väldigt vettigt. Har själv 2 Rosa Band och har flera gånger donerat pengar till cancerforskningen. Gör det ni med! Ett band kostar 25kr (?) på t.ex. Ica och Apoteket.

Jag har precis köpt ett par Johnny Bulls svarta och jag vet Att du också har det och undrar om du kunde göra ett inlägg om vad som passar till dom, inte bara en specifik tröja utan kanske mer vita jeans och stickade tröjor passar till.
Jag hoppas verkligen du förstår för det skulle vara ett jätte roligt inlägg att läsa om!:)
Älskar din blogg!
Kram!
Kom ihåg mig?