Skämde ut mig inför Maria Montazami

Hej på er! 
Åkte in till Vällingby idag för att kolla läget eftersom det skulle vara lite grejer som hände idag, t.ex. så skulle Maria Montazami komma och signera hennes bok osv. Mamma vill såklart stå i den där kön för att få träffa henne men jag och Julia stod en bit ifrån beredda att fota när det var dags. Och pinsamma som mammor kan vara ibland så slutade det med att även jag och Julia hamnade där framme, med på kort osv med Maria. Men vad vore inte en "kändisträff" utan att jag skulle skämma ut mig. Det var nämnligen så att hon tydligen hade sträckt fram handen och sagt "Heeej Josefin" men frånvarande som jag är så såg jag det inte överhuvudtaget. Insåg det efteråt när jag såg att hon skakade hand med Julia. Väldigt pinsamt, hon måste tyckt att jag var hur otrevlig som helst, menmen, sånt som händer. Får skylla på att hon var väldigt "dödfisk"-ig i handen hahaha.
Hon var iallafall hur trevlig som helst, vi snackade en del om ställen i USA och om Rapunzel och lite sånt. Jättekul att träffa henne. Tänker dock inte lägga upp bilden, den är gräslig.

Efteråt åkte vi hela familjen till IKEA och kollade lite. Fick med mig en glas-skiva, en pläd och 2 söta muggar hem. Köpte även en BH på HM innan. Skön och bra dag iallafall, hoppas ni haft en lika bra dag!
 

Hej!
Hur har du fått din design?
Hur laddar man ner?
Kan du visa hur du har gjort?
Går det bara att ha sån här design till blogg.se?
Kom ihåg mig?