Torrschampoon

Jag brukar använda torrschampoo några gånger i veckan, mestadels för att jag hatar att ha glansigt hår, under alla omständigheter haha. Och har väl tyvärr halvt blivit beroende av torrschampoo nu!
 
Kan börja med att dissa det från Loréal Paris som jag egentligen bara köpte i panik då mitt batiste hade tagit slut. Detta torrschampoo skulle iallafall ge volym till håret och få det att se fräscht ut, utan att det blir "vitt" eller så. Men det gjorde det verkligen inte! Sprayet är genomskinligt och det kändes nästan som att det kom ut något blött (?). Håret fick iallafall inte någon positiv skillnad utan det såg istället nästan bara ofräschare ut.. Stor diss!
 
Sen kommer vi till mitt all-time-favorite torrschampoo från Batiste. Batiste har helt klart de bästa torrschampoona enligt mig. Sprayet som kommer ut är vitt, men eftersom man ska gnugga in det i håret efter man har sprayat så får det ändå ett sjukt bra resultat! Eftersom jag har lite mörkare utväxt nu så är det snarare positivt för mig att det blir lite ljusare där uppe.
Finns i många olika dofter, och finns även för både blont och brunt hår- då har sprayet lite färg i, istället för vitt!
Kostar under hundralappen på t.ex. Åhléns!Kom ihåg mig?