Smink-kollektion & ang. kommentarer

Fick ett önskemål om att jag skulle lägga upp bilder på min sminkkollektion och detta är det bästa jag kunde fixa. Hade varit enklare att visa om man var youtuber kanske ;-) Men tror jag inte behöver förklara så mycket, man ser väl ändå helt ok?
 
Alla lådor/hållare är från Muji på Åhléns. Älskar det märket då det finns många olika sorters lådor man kan matcha ihop, håller bra och även bra pris. Rekommenderar!
 
Förresten, ville bara nämna en sak om mitt kommentarsfält lite snabbt. Det är så (om ni inte redan märkt) att jag har på granskning på alla kommentarer innan de publiceras. Det för att jag lättare ska kunna se vad ni kommenterar och lättare ska kunna svara utan att glömma. Är det en fråga ni har ställt finner ni svaret ett tag senare i kommentarsfältet, för kommentarerna publiceras om jag svarar på de. Fattar ni? Ni kan alltså kommentera hur mycket ni vill men det kommer inte vara synligt för vem som helst FÖRUTOM om det inte är en fråga som flera kanske vill ha svar på osv. Känns lite personligare :-)Kom ihåg mig?