Konserten igår

Bilder från Google, mina var så suddiga haha.
 
Japp, igår var ju jag och Hanna på min älsklings konsert i Globen. Absolut första gången han har varit i Sverige och första gången jag såg honom. Kommer aldrig någonsin glömma det. Tänkte bara lite berätta lite snabbt:

Jag och Hanna hade ju parkett ståplatser så vi var tvugna att köa länge för att få bra platser. Och vi fick faktiskt bra platser. Vi stod bakom Golden Circle, lite på kanten för att inte bli mosade. Man såg sjukt bra faktiskt, man såg liksom hela hans ansikte o allt på hans ansikte osv, om ni fattar liksom bara för att jämföra hur bra man såg.
Sammanlagt stod jag upp i ungefär 7 timmar utan mat, dricka eller utrymme. Då han var försenad vågade inte vi gå och köpa någonting IFALL att han skulle komma, men vi får skylla oss själva. Jävligt värt iallafall.
 
Kan också börja med att säga att jag absolut verkligen inte har fattat att jag har sett honom. Har liksom inte ens gråtit än (?!?!?!) för att jag inte har insett att jag har sett och hört honom på riktigt liksom. Känns som att jag bara har kollat på bio typ eller någon video eller något haha. Nej men asså ni fattar, det är liksom helt overkligt. Har väntat på detta i typ 5 år, vart en belieber från början. Fanns där när han hade 1miljon följare på twitter och har aldrig gett upp. Därför känns detta så himla stort och mäktigt, då jag verkligen fått min dröm uppfylld. Den känslan är helt insane. 

Det absolut häftigaste med konserten var nog vårat ljushav under Believe. Hela Globen var fullt med lila lampor från mobiler och jag hoppas Justin uppskattade det. Något annat 'häftigt' var när han tog ur hans öronsnäckor under Be Alright för att kunna höra oss skrika och sjunga. Tycker det är så fint av honom. Han såg verkligen berörd ut.
Men såklart det absolut sexigaste och där alla skrek som mest var ju när han tog av sig tröjan och sjöng. Och även en gång när han tog kameran från kamera mannen och filmade publiken, sig själv och sin mage. omg asdfghjkl haha. Så sjukt.
 
Men japp, det som var mindre kul var väl att han kom 2timmar och 11 minuter försent, men skit i, jag bryr mig inte. Bättre det än att det skulle bli inställt. Skulle kunna vänta ännu längre.
 
Men ha så himla kul ni som är där nu, och som ska se honom imorgon också. Det var så jävla grymt och ni kommer aldrig glömma det, jag lovar.
 
Ännu en gång, är fortfarande i chocktillstånd så det är därför jag är så himla stel just nu.

Lägg upp dina iaf! Åtminstone på ig. Roligt att se allas men förstår att du vill ha bra bilder här :) va där
Igår och ska dit imorgon igen fast gc imorgon och igår sittplats :)

5år? Om du menar att du började när han hade en miljon på Twitter så har det gått ca 4år vrf lägger alla ett till nummer? Folk som har gillat han va i 3 år sitter och säger 4år andra som bara gillat han i två år men vetat han i tre år säger 4,5år asså wtf? Jag venne om du menar att du börja för 5år sen lr när han hade en miljon följande :) 5år sen va ju 2008. Januari 2007 va ju hans första video uppe på YouTube.

Följare* men om du menar att du såg ett klipp för fem år sen förstår jag men dem som vetat han i tre år och varit belibers i två och säger 4,5år menar jag liksom dem hatade typ han innan. Jag va ju nt beliber när jag såg hans första video(ja asså omg jag såg en av dem för flera år sen typ 2007-2008 men va så dålig kvalité som va jäkligt synd så jag kollade nt vidare. Den med bästa kvalitén e ju with you asså åh varför såg man inte den? Minns också att det va massa hysteri om klippen bland kommentarerna märkte jag) för jag visste nt ens vem det va då ju :)
Kom ihåg mig?