Q/A

 
Nu verkar du ha missförstått lite. Ja, jag har varit en belieber i ungefär 5 år. Det är såklart jag inte gick runt då och sa att jag var en belieber då, det kan man ju förstå själv men ändå. Ni förstår nog vad jag menar. Kanske var otydlig med det.
Såg hans videor på youtube väääldigt tidigt och jag var liten då ja. DIREKT efter att jag hade sett videor på youtube började jag och min mamma ta reda på massa saker, han skaffade twitter och blablabla. Så ja, jag följde redan honom på twitter innan han hade 1 miljon. Fattar du? Skaffade twitter väääldigt tidigt för att kunna följa honom. Mina föräldrar kan intyga det, dem hjälpte mig att förstå sidan i början. Jag var väldigt teknisk när jag var liten, och är det fortfarande såå, ja jag kunde sitta vid datorn själv också haha.
Har därför sett hur han har växt och det är därför det känns så mäktigt för mig.
 
Sorry, men sluta tro att det du vet allt. Get your facts straight. No hate.

Chilla frågade bara för många ljuger om det tror knappast att jag vet allt och tror nt att jag ljuger jag bara frågade kanske va otydligt? Hoppas du nt tror att jag sitter och tror saker om dig :) du missförstod nog jag frågade bara för många ljuger så ville bara veta om det verkligen va sant ifrån dig vilket jag tror det va men ville ju va säker då dem flesta sitter och ljuger menar knappast något illa

Sen behöver jag inget bevis lr så va bara mest arg på dem som sitter och ljuger sa ALDRIG att du gjorde det jag undrade helt enkelt ifall det va sant att det va 5år sen sen va jag också teknisk som liten :)

Jag fattade vad du menar! :) men det va inte det jag skulle säga!
Tänkte säga att du är jätte vacker, varför lägger du inte ut bilder på dig själv för?

Förlåt vill nt verka omogen men känner faktiskt så här... Har ingen lyst att dölja din blogg mer asså jag frågade bara en enkel fråga och förklarade att jag gjorde det pga andra sa aldrig att du va så "Sorry, men sluta tro att du vet allt, Get your facts right. No. Hate" asså va? Jag undrade bara en fråga så skriver du värsta inlägget förklarar att du missuppfatta och svarar nt ens på det förstår varför men det kändes som att jag gjorde nåt fel nästan? Va?? Asså verkar tom att det e du den som tror och tror att du vet allt om mig för du tror att jag sitter och säger att jag känner dig lr nåt? Nej men hejdå. Vet detta lät omoget men jag kände faktiskt så och nu kmr alla typ tro jag e en idiot som tror jag känner folk lr nåt även fast jag va anonym så kmr dem ju tro amen det finns en som tror så lr Whatever.

Lust* följa*

Btw om du tänker svara på det jag sa, som sagt slutar läsa så ingen idé asså somsagt vet att det e kanske omoget och säga så men känner seriöst så så va ska jag göra liksom och jag e skit känslig
Kom ihåg mig?