Världens bästa Brun-utan-sol.

Om ni vill hålla igång brännan till sommaren eller bara få lite färg i förväg tipsar jag verkligen om den här.
Jag, mamma och min syster har använt den i typ 2 år till och från haha. Den är sjukt bra, ingen orange bränna och det blir inte fläckigt (om du inte själv smörjer ut et ojämnt då). 
Den ger liksom en naturlig färg och det är liksom en hudlotion i sig. Och ju fler gånger (dagar) du smörjer in dig med den, desto mer bränna får du.
 
Men smörj ut den försiktigt och se till att du inte tar för mycket runt munnen. Gör alltid det misstaget haha. Men ja iallafall, sjukt bra är den. Hatar verkligen BUS krämer som man blir orange av. Usch.
 
Det enda negativa med den är att man kan lukta lite konstigt första dagen när du har den på dig. Asså när det har torkat. Luktar inte särskillt illa, men bara lite konstigt. Försvinner dock dagen efter så inget större problem.
 
Finns att köpa på Åhléns. Vet inte exakt hur mycket, men inte alls mycket faktiskt. Max 100kr.

Annars är Åhléns BUS skit bra. Inte orange, inte ojämnt men tror den ger mer färg vet inte riktigt har bara hört av alla att den e bra och liksom googlat för att se om det e bra och kollat många sidor ingen har sagt nåt dåligt och gjorde det för att jag ska köpa en bus och ville såklart kolla vilka som är bra :) denna verkar också bra men hörde lite dåligt om den så ah haha kanske prövar denna trots allt då den känns lite annorlunda vill nt ha så mkt bränna just nu innan sommaren vill nt verka som att jag har solat i solarium/andvänt bus (asså vill att folk ska tro det e äkta) lr nåt haha och vill ha det mer i sommar
Kom ihåg mig?