Bara väldigt mycket djurvän

Det jag skulle säga var, att när jag och Tin-Tin var i en park så ser jag helt plötsligt en sjukt fin Nymfparakit traskandes på gruset 4 m ifrån. Såklart hade den förmodligen rymt och vi kunde verkligen inte bara låta den vara. Den skulle inte klarat sig länge överhuvudtaget. Så vi lugnt och stilla slängde Tin-Tins kofta över den och sen satte vi den i min cykelkorg med koftan över för att den inte skulle få panik. Fåglar kan ju få den när dem märker att de inte kan röra vingarna vet jag.
Sen började jag ringa runt till massa olika polisstationer och det blev massa strul för att typ ingen ville ta emot den. Men sen sa Solna Polisstation att vi skulle komma in med fågeln så skulle dem sedan anmäla den hittad och sen omplacera den om ingen ägare uppstår.

Alla sa: "men släpp ut den bara", men jag kan verkligen inte det. Får ont o hjärtat av att inte veta hur ett djur mår och vad som kunde ha hänt, då den inte var 100% flygvillig heller. Är sån otrolig djurvän så ni anar inte. Människa som djur, som jag brukar säga.

Sa inte heller förresten att jag fick en skit fin Bikini av min syster från Victoria Secret. As fin, ser jätte konstig ut på bilden, men den är finare lite mer utragen. Sen fick jag även hem mitt namnhalsband från Guldfynd, weho!
Kom ihåg mig?