Review: Springbreakers

 
Springbreakers handlar om några tjejer som precis har fått Vårlov, och de är trötta på att vara i samma gamla trakter som alltid och bestämmer sig för en trip till Florida, för att festa, träffa nytt folk, "hitta sig själva" och ha kul. Men grejer spårar och och saker blir inte exakt som dem tänkt sig. De börjar dras på dåliga grejer, av "fel" typ av människor och blir ganska väldigt så hjärntvättade typ. (vågar inte säga mer, för då kommer jag spoila)
 
Man skulle kunna säga att tjejerna är typ definitionen av "bad girls", förutom Faith (Selena Gomez) som är en troende och klok tjej, om man får säga så. 
Och filmen består endast av nakna tjejer, inzoomningar på tuttar & rumpor, droger, fester och våld. Kortsagt.
 
Enligt mig hade den inte någon jätte intressant handling och man satt mest bara och var irriterad typ hela tiden hahaha. Sen så slutade den även väldigt konstigt och outförsigbart. Hade förväntat mig lite mer av filmen, men det var ändå en helt ok tonårsfilm liksom. Det var också kul att ha Vanessa Hudgens, Selena Gomez och Ashley Benson i samma film, även fast Selena Gomez bara var med en max femtedel av filmen.
 
 
 Kom ihåg mig?