Söndagens ridpass: Fransia

Kan inte bestämma mig för hur jag tyckte att det gick i söndags. Vi hade nån övning med skänkelvikning och volter typ.
 
Hon sökte kontakt ovanligt mycket och höll formen mycket längre än hon brukar. Hon är ju väldigt vinglig och sånt så hon släpper kontakten rättså fort men tycker faktiskt att det gick helt okej. Hon blev ovanligt stadig i traven också för att jag hade ett mycket bättre stöd med benen så ja, det kändes ändå bra på den fronten.
 
Skänkelvikningen i skritt gick jättebra. I början var hon lite stressad och flängde med huvudet så fort jag nuddade med höger skänkeln men jag fortsatte bara vara lugn så blev hon också lugn och flyttade sig fint. 
I trav var det dock kaos, gjorde bara 1 gång för att hon blev så stressad och började skjuta in hela rumpan mot mitten och dampade sönder typ haha.
 
Positivt: Att jag har börjat lära mig hennes knappar lite bättre och vet mer hur jag ska rida henne. Min sits var helt ok, kom ned i sadeln. Att hon lyssnade bra på mig och att jag har börjat tänka lugnare när jag rider henne.
 
Negativt: Hennes tunga, som förvärrar ganska mycket. Mina skänklar var åt skogen. Att vi inte galopperade, och att protesterade så mycket i skänkelvikningen i trav.Kom ihåg mig?