Gårdagen

Hejsan!
Igår kom jag inte hemifrån förrän klockan typ 4-5 för fick massa problem med mitt busskort och allt när jag skulle på bussen. Så pinsamt när man går på och så funkar inte kortet så måste man gå av igen.. Hursomhelst så åkte jag och Hanna sedan och hämtade ut mitt leg på Skatteverket. Blev galet fult men ja, what to do liksom. Omöjligt att bli snygg på såna bilder.
Eftersom klockan blev rätt mycket sen så gick vi ner till Hornsbergs Strand på Kungsholmen och åt middag på Ciao Ciao Grande. Sjukt god italiensk mat! Så det var mysigt. På kvällen satt jag bara hemma för fanns inget att hitta på..
 
Min dag idag har varit hur seg och tråkig som helst. Typ tråkigaste på sommarlovet. Ingen har kunnat hitta på något typ och vädret har varit väldigt schizofrent osv. Så har bara suttit hemma och målat naglarna och kollat på TV haha. Dock ska jag äta middag nu och sen åka till Tin-Tin för att färga hennes hår. Hör av mig sen, måste lägga på ett kol!

Hej,Josefin! Älskar verkligen din blogg! Har du några tips till en som ska börja nian nu? Är VÄLDIGT nervös då jag har det väldigt svårt för matte och det SKA man ha godkänt i..:/ hur var det för dig?
Kom ihåg mig?