Hiss och diss - sminkprodukter

Börjar med att Hissa dessa produkter. 
Läppstiftet är från Mac i färgen Blankety A93. Är såå nöjd med detta läppstift då jag var ute efter ett diskret som skulle ta bort det röda på mina läppar och den göra båda de sakerna. Det är matt men blir inte torrt på läpparna och det håller även hyffsat bra!
Brow Gel'en kommer ifrån Benefit (Sephora) och det är en liten borste i som typ ser ut som en mascara fast liten då, och det är en gel med färg. Den ger ögonbrynen massa volym och tillochmed mina smala, imålade ögonbryn ser sjukt naturliga ut pga denna! Mitt nästbästa sminkköp faktiskt!
Brow Wiz'en är typ mitt bästa sminkköp, efter mitt BareMinerals puder som jag inte tog med nu haha..
Men det är iallafall en typ penna men den ger såå mycket bättre och naturligare resultat än en vanlig ögonbrynspenna. Vid daglig användning räcker den i ca 2 månader (för mig). Finns att köpa på vissa Kicks' & Sephora's och Åhléns i Stockholm.
 
Detta var typ den enda grejen jag hittade som jag kunde dissa.
Som ni ser är det en foundation i "mousse"-form. Som nästan alla andra mousse-foundations kändes den ganska kakig och som att den täppte igen alla porer. Har testat 2 olika färger i den och ingen passade mig särskillt bra, men det är ju olika såklart!
Men den funkar ändå som vanlig budget-foundation och om någon av färgerna passar dig!
 Kom ihåg mig?