"10" sminkfavoriter

Tänkte göra ett uppdaterat "sminkfavoriter"-inlägg då jag har lite nya favoriter i sminkväskan, som jag köpt rättså nyligen faktiskt, men inte visat ännu!
 
1 (och  2). Gimme Brow, Benefit -  Detta är en färgad ögonbrynsgel som jag använder för att göra brynen fylligare och mer naturliga, vilket den funkar väldigt bra för! Har i båda färgerna då jag ibland känner för att variera beroende på vad jag har under.
3. NYX Setting Spray - Köpte detta för typ 1-2 veckor sedan och äälskar det verkligen. Sprayar det på ansiktet när allt smink är klart, och det tar bort kakigheten om man använt puder osv, men hjälper sminket även att hålla bättre. Man får ingen kladdig eller blöt känsla i ansiktet. 
4. Clinique High Impact Curling Mascara - Denna mascara har jag använt i.. 2 år (?). Är helt kär i den och den gör ens ögonfransar såå himla fina. Har typ aldrig velat testa någon annan mascara för känner typ att ingen kommer komma upp denna nivå. Synd att den är rättså dyr, men värd pengarna1
5. MAC Blankety  #A93 - Har börjat använda det här läppstiftet typ varje dag nu. Mac's läppstift har så himla bra pigment och de håller rättså länge också. Den här färgen är åt det naturliga hållet, men har insett att jag ville ha liite mer rosa så nu har jag börjat ha ett rosa över, som är från MaxFactor. Dem 2 är verkligen the perfect match!
6. Mac PRO Longwear Concealer - Alltså lovelovelove. Skrivit om denna förut men den är ju somsagt en av mina favoriter så tåls att snacka om igen! Har aldrig hört någonting dåligt om denna concealer, den är verkligen perfekt typ! Finns bättre concealers för finnar, men att ha under ögonen är den perfekt för! Dyr men verkligen värd pengarna.
7. Smashbox Foundation Primer - Inte så mycket att säga om denna egentligen. Har aldrig testat någon annan primer men tycker denna gör sitt jobb iallafall!
8. Brow Wiz, Anastasia - En tunn uppskruvbar ögonbrynspenna jag har köpt om och om igen sedan i början av året. Lätt att jobba med eftersom den är tunn, finns även många olika färger så man kan få den perfekta färgen för sina ögonbryn! Jag har färgen Taupe.
9. NYX Lipliner Pencil - Köpte denna för bara någon dag sedan men gillar den verkligen iallafall. Den är typ exakt samma färg som läppstiften jag brukar använda och pennan håller förvånansvärt länge faktiskt.
10. Brow Powder Duo, Anastasia - Håller bra & länge, matchar bra ihop med mina andra ögonbrynsprodukter osv. Älskar Anastasia Beverly Hills ögonbrynsprodukter, helt klart de bästa jag har testat inom ögonbrynskategorin! Jag har i färgen Golden Blonde.
 

Vilken färg har du på din mac concealer?

Svar: NC20! :)
Josefin Hagen
Kom ihåg mig?