Ett till försök

 
Heeeej, long time no see! I've missed you. Har känt att jag behövde ta en paus ifrån bloggen ett tag pga olika anledningar. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Förstår verkligen nu varför så många bloggare sadlar om till youtubers?! Verkar mycket enklare att bara sätta sig framför en kamera och visa upp smink osv än att fota, skriva och lägga upp på bloggen. Nästa satsning från mig kanske?;) Har iallafall inte jäättemycket i skolan just nu så kommer vara lättare att lägga ner lite mer tid på bloggen. Kommer visa mer outfits, lite upppiggande tips som kan behövas nu till vintern osv. Sounds good? 
 
Från en sak till en annan- idag efter skolan åkte jag in till stan med min syster. Fick bara med mig en läpp-penna hem från NYX, som jag älskar. Har tillexempel på mig det på andra bilden. Har velat ha en läppenna länge för att fixa till formen på mina läppar lite mer, gillar inte min naturliga form..
Ae, men nu ska jag se PH sen sussa. Lång och tråkig skoldag imorgon! Kram.
 
PS. Ska även ta och svara på alla kommentarer jag har fått, förlåt för att det har dröjt så länge för vissa!Kom ihåg mig?