Hemma från Frankrike

Jättetråkiga bilder, ska lägga upp fler & finare bilder i senare inlägg!
Har haft en så himla underbar "vecka" i Frankrike!! Vädret har varit amazing, ca 20-24 grader och sol varje dag, men det är ju ändå höst för dem nu, så de flesta gick ändå runt med nån skinnjacka och långbyxor osv, jag ville typ ha shorts!
Vi åkte ju somsagt till Nice, som ligger i Franska rivieran. Vääldigt mysig och fin stad, helt över mina förväntningar faktiskt. Har varit i Paris förut och den staden gillade jag verkligen inte, men detta var verkligen helt annorlunda, såklart. Allting kändes även väldigt lyxigt, som jag gillar! ;-)
 
Något jag blev besviken på dock var shoppingen. De mesta stängde tidigt, och det fanns för att vara ärlig INGEN jättebra shoppinggata. Fanns dock något annat shoppingcentrum vid flygplatsen, men vi hann inte åka dit. Hursomhelst så shoppade jag bara några få grejer (som jag visar när jag hinner).
Andra saker vi gjorde var att åka till Monte Carlo (Monaco) över en dag, men det skriver jag om i ett separat inlägg. Sen gick vi upp i en slottspark där man hade utsikt över hela staden, sjukt fint! Andra saker man kunde göra är att ta en promenad på långa promenadgatan längs havet, gå runt i Gamla Staden, kika in i katedralen, fika på uteserveringar (t.ex. nere på stranden!) osv. 
 
Väldigt mysig stad iallafall, åker gärna hit igen när jag är äldre. Rekommenderar även er att åka hit om ni har möjlighet!Kom ihåg mig?