Wishlist

 
wishlist
1. Posters från Desenio.se, såå himla snygga tycker jag. Tänkte rama in de och ställa på en hylla ovanför min spegel i mitt rum! // 2. Hermés armband från brandsinfashion.se (inte äkta, 299kr), så himla fräsch färg! // 3. Klocka från Skagen. Så stilren och fin! Behöver verkligen en ny klocka. // 4. Denna jacka har jag velat ha sedan jag såg den på Mango i Barcelona för typ 3 år sedan, så satans snygg! Mörkblå läder (?). // 5. Vill verkligen ha en ny bloggkamera, som man kallar det. En kamera man kan ta med sig i väskan enkelt men som ändå tar sjukt bra bilder! // 6. Beigea kostymbyxor från Zara, biggest craving just nu! // 7. Sist men inte minst- ett par fräcka solbrillor. Har ju raybans men skulle vilja ha några som "sticker ut" lite mer. De på bilden är svindyra så ska leta efter ett par liknande för en mindre peng!
 
Kom på att jag fyller år om 2 veckor så tänkte att jag skulle lägga ut en liten wishlist (efter mammas önskemål). Men satan vad svårt det är att komma på saker man önskar sig. Man går ju alltid runt och ser saker man vill ha men när det väl kommer till att skriva önskelista kommer man inte på en enda sak typ, men några saker lyckades jag ju skrapa ihop iallafall ;-)
Första gången på flera år som jag är hemma på min födelsedag, ska bli kul! Kommer tyvärr jobba men inte hela dagen som tur var.
 
 Kom ihåg mig?